O nama

Dobro došli na stranice 

 

Učinili ste prvi i najvažniji korak, a taj je da ste se odlučili baviti sportom, u ovom slučaju fitnessom, aerobicom, pilatesom, squashem, stolnim tenisom...

Unaprijed Vam hvala što ste zainteresirani za naš centar.

Također, nadamo se kako ćete postati naš član i uvjeriti se u iznimnu kvalitetu usluge koju ćemo Vam pružiti.

Uz to sigurni smo u to da kod nas možete pronaći upravo onaj oblik vježbanja koji Vama treba.

 

Po krenimo redom:

DVORANA ZA FITNESS ima 500 kvadrata čistog prostora za vježbanje i kompletno je klimatizirana. Opremljena je Life Fitness spravama za vježbanje (jedan od najkvalitetnijih proizvođača fitness sprava na svijetu). Na raspolaganju Vam se nalazi čak 96 raznovrsnih sprava od čega 30 za cardio vježbanje (12 traka za trčanje, orbitreci, penjalice, bicikli i vesla), mnoštvo bućica i utega, švedske ljestve, kutak za istezanje itd., pa vjerujemo kako ni najizbirljiviji među vama neće naći zamjerku na broj, raznovrsnost i kvalitetu sprava. Tu su naravno i naši treneri koji Vam uvijek stoje na raspolaganju.

DVORANA ZA AEROBIC ima 200 kvadrata čistog prostora za vježbanje i kompletno je klimatizirana. O rasporedu i vrstama programa koje nudimo više možete pronaći na našim stranicama.

DVORANA ZA PILATES ima 100 kvadrata i također je klimatizirana.

4 SQUASH TERENA koja su izgrađena po standardima svjetske squash federacije. U squash terenima se, osim squasha, igra stolni tenis I soccersquash.