Privacy Policy

Opći uvjeti korištenja

U nastavku se nalaze pravila i uvjeti pod kojima se možete koristiti sadržajima web stranica firstfitness.hr koja je u vlasništvu Dvije žute točke j.d.o.o.

Svaka upotreba ovih stranica nakon učitavanja početne stranice smatra se pristankom na sljedeće pravne uvjete:

- firstfitness.hr posjetiteljima i korisnicima pruža pristup informacijama vezanima uz fitness, squash, aerobic i ostale sadržaje te događanja u klubu. Firstfitness.hr također omogućava posjetiteljima online komunikaciju sa First fitnessom i squash towerom putem različitih servisa koji uključuju obrasce za kontakt i rezervacije.

- Cjelokupan sadržaj objavljen na web stranici firstfitness.hr ne smije se distribuirati ili na bilo koji način koristiti u
komercijalne svrhe bez izričitog pismenog pristanka Dvije žute točke j.d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Dvije žute točke j.d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci, fotografije i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i srodnih prava te prava trećih osoba sukladno zakonskim propisima Hrvatske.

- Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih stranica ili u vezi s njima.

- Dvije žute točke j.d.o.o. ne jamči da su materijali sadržani na ovim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup njima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno, uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu.

- Informacije koje Dvije žute točke j.d.o.o. objavljuje na ovim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova unošenja. Dvije žute točke j.d.o.o. međutim, upozorava da postoji mogućnost odstupanja od točnosti, istinitosti ili pouzdanosti bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim stranicama u trenutku kada im korisnik pristupa. Informacije dostupne na stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje važnih osobnih ili poslovnih odluka te ste suglasni da se Dvije žute točke j.d.o.o. nećete smatrati odgovornom za moguće neostvarenje svojih očekivanja. Dvije žute točke j.d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave ažurirati ili izmijeniti podatke na ovim stranicama. Dvije žute točke j.d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

- Ova web stranica sadrži dokumente, podatke, informacije i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Dvije žute točke j.d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

- Molimo Vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na mreži može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom te Dvije žute točke j.d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da ih reproducira, koristi, raspolaže i distribuira trećima bez ograničenja. Nadalje, slobodna je koristiti ideje, nacrte, iskustvo ili druge oblike znanja sadržane u takvim porukama za bilo koju svrhu.

- Zabranjena je reprodukcija, umnožavanje ili distribucija dizajna ili podloge stranica Dvije žute točke j.d.o.o., pojedinačnih elemenata stranica, dizajna logotipa First fitness i squash towera u njezinu vlasništvu, bez izričitog pisanog odobrenja Dvije žute točke j.d.o.o. Osim u slučaju drukčijeg sporazuma, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama smiju se koristiti samo za osobne potrebe, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

- Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na ovoj internet stranici isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Dvije žute točke j.d.o.o. ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, niti za štetu nastalu korištenjem poslovnih oglasa objavljenih na greengoldbowling.hr.

- web stranica firstfitness.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

- First fitness i squash tower može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke Dvije žute točke j.d.o.o. koristi isključivo radi poboljšanja i unaprijeđenja web stranice i njenih sadržaja.

Korisnicima web stranice strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način - lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja web stranice i korisnika

- Komentari objavljeni na web stranici firstfitness.hr ne odražavaju stav vlasnika, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi.

- firstfitness.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice firstfitness.hr slažete se s korištenjem kolačića.

- Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će firstfitness.hr usluge uključivati reklame, obavijest, poruke administratora i naše slične poruke potrebne radi redovitog obavještavanja posjetitelja/korisnika i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja firstfitness.hr.

- Pozivamo vas da nam javite ako prilikom korištenja firstfitness.hr uočite sadržaje koji su u suprotnosti s ovim uvjetima korištenja e-mailom na squashtower@squashtower.hr.

- Dvije žute točke j.d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

U Zagrebu, 04. listopada 2014. godine.