Uvjeti članstva i preporuke

UVJETI ČLANSTVA I PREPORUKE ZA SIGURNO I KVALITETNO VJEŽBANJE

1. Članom First fitness-a postaje se uplatom upisnine i mjesečne članarine. Aktivan je onaj član koji plaća članarinu za tekući mjesec i na taj način ostvaruje sva prava na vježbanje i korištenje prostorija kluba, i to, u onoj mjeri i na način kako je za pojedinu vrstu članske iskaznice predviđeno.

2. Svaki član se upisuje u grupu i termin u kojem će najčešće vježbati i za koju uvijek ima rezervirano mjesto, osim u slučaju kašnjenja. Kašnjenjem se smatra dolazak člana na recepciju manje od 10 min do početka sata. U tom slučaju rezervacija ne vrijedi i član može pristupiti vježbanju samo ukoliko u dvorani ima mjesta i ukoliko voditelj procjeni da članovo zdravlje nije ugroženo kašnjenjem. Član može neogranićeno dolaziti i na sve druge aktivne grupe ukoliko u njima ima mjesta nakon što 10 min prije početka termina dodu vježbaći iz te grupe. Pravilo se ne odnosi na Fit Strip program, čiji članovi zbog specifičnosti istog moraju biti upisani baš u tu grupu.

3. Članarina se plaća od datuma do datuma, te se samo na taj način ostvaruje pravo prednosti na upis u željenu grupu. U slučaju neobnavljanja članarine na vrijeme član gubi prednost pri upisu u željenu grupu.

4. U svlačionicama postoje ormarići koji su predviđeni za zaključavanje. Prilikom dolaska u prostorije centra i predajom svoje iskaznice na recepciji, svakom članu je osiguran ključ za jedan ormarić koji se može koristiti isključivo tijekom boravka na treningu, a isti je potrebno osloboditi i isprazniti nakon treninga. Vrijednije stvari možete deponirati u malim ormarićima s ključem tik do prijemnog pulta..

5. Član se obvezuje čuvati od uništavanja prostorije Centra

6. Preporučamo Vam da tijekom treninga pijete dovoljnu količinu vode ili neke druge tekućine (izotoničke), te da na trening ne dolazite izgladnjeli, niti neposredo nakon obroka.(minimalno 45 min. prije treninga nemojte obilno jesti).

7. Na trening sa sobom obavezno nosite ručnik, a radi osobne i zaštite drugih, te ugodnijeg vježbanja koristite čistu odjeću i obuću.

8. Možda vam ovi uvjeti članstva djeluju prestrogi, no oni su tu samo da bi vaše vježbanje bilo kvalitetnije, ugodnije i sigurnije i zbog toga Vam se zahvaljujemo na razumijevanju.

 

ZAŠTO NEOGRANIČENO VJEŽBATI?

Veliki broj istraživanja iz područja fitnessa proteklih 25 godina, pokazao je da se samo kontinuiranim vježbanjem može učinkovito djelovati na kvalitetne trenažne procese. Isto tako svjesni smo ubrzanog stila življenja i posla. S toga smo odlučili, prateći svjetske standarde, promjeniti ponudu i raznolikost programa na taj način da možete vježbati u svako svoje slobodno vrijeme prema rasporedu aktivnih grupa. Na taj način više niste vezani isključivo za jedan termin i jednog instruktora, već birate termin ovisno o svom dnevnom bioritmu. Na kraju, studije su isto tako pokazale da mijenjanje načina vježbanja ima pojačane učinke na zdravlje i mišiće vježbača radi spriječavanja adaptacije tijela što u konačnici dovodi do povećanih transformacijskih efekata vježbanja.