Opis

AFTERWORK Total Body ***/* - Zavrsili ste s poslom i želite doći kući s onim dobrim osjećajem u tijelu i duhu koji će vas okrijepiti nakon posla ....Total body je trening za vas: trening snage u kojem se prolaze sve misicne skupine, a upotrebom raznih rekvizita (bučice, step klupice, pump setovi, girje...) oblikujete tijelo i smanjujete potkozno masno tkivo. To je baš ono što vam treba poslije napornog radnog dana.

PILATES **/* -  je sistem kojeg čini više od 500 kontroliranih vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo. To je uravnotežena kombinacija vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu. Pilates, kroz seriju kontinuiranih pokreta simultano upotrebljava nekoliko skupina mišića, sa posebnom usredotoćenošću na jačanje i stabilizaciju centralnog dijela tijela (trbuha, leđa i zdjeličnog pojasa). Uz dopunske vježbe istezanja koje se kontinuirano provode iz vježbe u vježbu, te iz treninga u trening, kvalitetno i brzo se djeluje na opće poboljšanje stanja organizma, povećanu fleksibilnost i pokretljivost  zglobova. Program nije aerobnog karaktera i preporuča se osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe i nisu sklone koreografijama.

 

FAT BURNING ****-  Fat burning je dokazano izuzetno popularan i učinkovit program za sve one koji vole bez velike muke doći do rezultata. Radeći veliki broj ponavljanja izuzetno zanimljivih vježbi za istu mišićnu skupinu dolazi se do tzv.burning efekta koji topi masne naslage i povećava tonus mišića. Primarni cilj su mu dakako „kritične ženske točke“ bedra, trbuh i stražnjica.Ovim vrlo popularnim programom naši instruktori će Vas tečnim vježbanjem, uz jednostavne koreografije i korištenje raznih rekvizita u srednjem modusu opterećenja, dobro oznojiti i napuniti energijom za veseli vikend koji dolazi.

 

FUNCTIONAL DRILL (eng. „drill“ = intenzivno vježbati, vojna vježba)***** - Intenzivan trening na vojnički način u kojem je glavni i najvažniji „rekvizit“ - vlastito tijelo. Osim vlatitog tijela u „Night drill-u“ koristit ćete vježbe uz primjenu raznih rekvizita: velikih i malih lopti, girja, palica, auto guma, wall ball-ova, svog suvježbača... Trening se izvodi uz muziku, ali bez koreografije; najvažnije je vježbe izvoditi pravilno, pažljivo i predano te kraja izvedbe vježbe dati sve od sebe. Ali i od trenera. Trening počinje vježbama dinamičkog stretchinga, slijedi pakleni drill, a zadnja stanica je istezanje i opuštanje. Jednostavno, zabavno, učinkovito!!!

 

BODYSHRED****je licencirani program metaboličkih treninga koji je prvenstveno namijenjen topljenju masnog tkiva, definiciji mišića, ubrzavanju metabolizma te cjelokupnoj transformaciji organizma u obliku dramatičnog povećanja zdravlja i sportske izvedbe. Treninzi su maštoviti, a intenzitet je prilagodljiv svakome! Traje sat vremena, a podijeljen je u sekcije snage, kardio dijela, core vježbi i stretching-a. BODYSHRED™ program metaboličkih treninga osmislila je trenerica JILLIAN MICHAELS.

 

BODY-POWER DRILL****/* - ZA ONE KOJI ŽELE POTPUNU FIZIČKU SPREMU BEZ OKLIJEVANJA!! Novi program kojidaje jednu drugačiju i izuzetno kvalitetnu dimenziju vašem kondicioniranju. U njemu nema koreografije, dominiraju vježbe s opterećenjem vlastitog tijela koje se postepeno gura do krajnjih granica izdržljivosti. Vježbe su vrlo intenzivne i izazovne, a redom se nižu uvodno zagrijavanje i dinamički stretching, intenzivno vježbanje i na kraju istezanje. Odličan trening za one koji žele brže, više, jače. 

 

ZUMBA***/*-Zumba program vježbanja objedinjuje hipnotičke Latino ritmove i plesne pokrete koji vas opčinjavanju i lako ih je pratiti. Cilj Zumbe je vrlo jednostavan, ona vas ne tjera samo na vježbanje, niti na ljubav prema vježbanju,..ma neeee..., Zumba vas tjera da postanete fanatično ovisni o njoj! Plesne koreografije intervalnog treniga gdje se izmjenjuju brži i sporiji ritmovi salse, cumbie, merengea i reggetona, uz trening koji tonizira i izgrađuje tijelo, savršen su izbor za sve one koji vole Latino glazbu, jednostavne koreografije i dobru energiju. Holaaaaaa chicaaaaa.....

 

KANGOO POWER****/* je zabavan, eksplozivan, visoko motivirajući program dizajniran kao izazov za cijelo tijelo na način da istovremeno gradi snagu mišića i kardio-respiratornu izdržljivost. Svaki je pokret dizajniran da se usredotoči na stabilnost središta tijela, što osigurava uravnotežen trening koji će biti izazovan čak i za vježbače u najboljoj formi. Prednosti: prevencija ozljeda, skraćeno vrijeme oporavka, povećava izdržljivost, jača mišićno-koštani sustav, povećava energiju, pospješuje balans i držanje tijela, poboljšava limfnu cirkulaciju, , podiže gluteus, oblikuje tijelo, pospješuje probavu, gubitak težine, vježbanjem 45-60 min troši se 1000-1500kcal.


Page generated at 27.7.2017. 2:41:27