Opis

ACTIVE MORNING - Jutarnji trening za dodatnu energiju i motivaciju u ostatku dana. Trening koji će probuditi vaš živčani sustav, postiči bolji protok kisika i krvi kroz tijelo, ustabiliti vaše hormone, a suma svega toga je ubrzan  metabolizam, bolja koncentracija i raspoloženje kroz cijeli dan. Treninzi uključuju rad cijelog tijela kroz vježbe  sagrijavanja, mobilnosti, snage, izdržljivosti i fleksibilnosti.

AFTERWORK Total Body - Zavrsili ste s poslom i želite doći kući s onim dobrim osjećajem u tijelu i duhu koji će vas okrijepiti nakon posla ....Total body je trening za vas: trening kondicije, mišićne izdržljivosti i snage u kojem se prolaze sve mišićne skupine, a upotrebom raznih rekvizita (bučice, step klupice, pump setovi...) oblikujete tijelo i smanjujete potkozno masno tkivo. To je baš ono što vam treba poslije napornog radnog dana.

PILATES - je sistem kojeg čini više od 500 kontroliranih vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo. To je uravnotežena kombinacija vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu. Pilates, kroz seriju kontinuiranih pokreta simultano upotrebljava nekoliko skupina mišića, sa posebnom usredotoćenošću na jačanje i stabilizaciju centralnog dijela tijela (trbuha, leđa i zdjeličnog pojasa). Program nije aerobnog karaktera.

INTENSE PILATES - Standardnom pilates treningu dodani su intenzitet i dinamika, uz poseban naglasak na vježbe snage

FAT BURNING - Fat burning je dokazano izuzetno popularan i učinkovit program. Radeći veliki broj ponavljanja za istu mišićnu skupinu dolazi se do tzv.burning efekta koji topi masne naslage i povećava tonus mišića. Primarni cilj su mu dakako „kritične ženske točke“ bedra, trbuh i stražnjica. Ovim će vas programom naši instruktori tečnim vježbanjem uz jednostavne koreografije i korištenje raznih rekvizita u srednjem modusu opterećenja, dobro oznojiti i napuniti energijom.

ZUMBA- Zumba program vježbanja objedinjuje hipnotičke Latino ritmove i plesne pokrete koji vas opčinjavanju i lako ih je pratiti. Cilj Zumbe je vrlo jednostavan, ona vas ne tjera samo na vježbanje, niti na ljubav prema vježbanju,..ma neeee..., Zumba vas tjera da postanete fanatično ovisni o njoj! Plesne koreografije intervalnog treniga gdje se izmjenjuju brži i sporiji ritmovi salse, cumbie, merengea i reggetona, uz trening koji tonizira i izgrađuje tijelo, savršen su izbor za sve one koji vole Latino glazbu, jednostavne koreografije i dobru energiju. Holaaaaaa chicaaaaa.....

BOOTY STRENGTH SESSION - Radi se o treningu koji primarno aktivira mišiće guze, nogu i trupa (jačanjem tih mišića smanjujemo i uklanjamo bolove lumbalnog dijela leđa). Kombinacija visoko intenzivnih i vježba niskog intenziteta. Vjeba se uz pomoć raznih rekvizita. Vježbe su zabavne i zahtjevne, prilagodljive pojedincu.

FUNCTIONAL ATHLETIC CONDITIONING – poštujući sve principe funkcionalnog treninga, na ovom satu koristit će se vježbe mobilnost i stabilnosti, te različite varijante osnovnih obrazaca kretanja (čučnjevi, mrtva dizanja, povlačenja, potisci, trčanja isl.) ukombinirane u različite oblike i intenzitete rada.  

MINI TRAMPOLIN FIT&FUN - Trampolin za razliku od tvrdih podloga apsorbira šok od udarca pa je samim time iznimno zdrav oblik rekreativnog vježbanja, posebice za one koji imaju problema sa zglobovima, prekomjernom tjelesnom masom ili ozljedama. Ujedno služi i za razvoj propriocepcije, koordinacije i ravnoteže. Osim pozitivnih zdravstvenih efekata, idealan je za skidanje suvišnih kilograma i oblikovanje tijela.