Opis

AFTERWORK Total Body ***/* - Zavrsili ste s poslom i želite doći kući s onim dobrim osjećajem u tijelu i duhu koji će vas okrijepiti nakon posla ....Total body je trening za vas: trening snage u kojem se prolaze sve misicne skupine, a upotrebom raznih rekvizita (bučice, step klupice, pump setovi, girje...) oblikujete tijelo i smanjujete potkozno masno tkivo. To je baš ono što vam treba poslije napornog radnog dana.

PILATES **/* -  je sistem kojeg čini više od 500 kontroliranih vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo. To je uravnotežena kombinacija vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu. Pilates, kroz seriju kontinuiranih pokreta simultano upotrebljava nekoliko skupina mišića, sa posebnom usredotoćenošću na jačanje i stabilizaciju centralnog dijela tijela (trbuha, leđa i zdjeličnog pojasa). Uz dopunske vježbe istezanja koje se kontinuirano provode iz vježbe u vježbu, te iz treninga u trening, kvalitetno i brzo se djeluje na opće poboljšanje stanja organizma, povećanu fleksibilnost i pokretljivost  zglobova. Program nije aerobnog karaktera i preporuča se osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe i nisu sklone koreografijama.

FAT BURNING ****-  Fat burning je dokazano izuzetno popularan i učinkovit program za sve one koji vole bez velike muke doći do rezultata. Radeći veliki broj ponavljanja izuzetno zanimljivih vježbi za istu mišićnu skupinu dolazi se do tzv.burning efekta koji topi masne naslage i povećava tonus mišića. Primarni cilj su mu dakako „kritične ženske točke“ bedra, trbuh i stražnjica.Ovim vrlo popularnim programom naši instruktori će Vas tečnim vježbanjem, uz jednostavne koreografije i korištenje raznih rekvizita u srednjem modusu opterećenja, dobro oznojiti i napuniti energijom za veseli vikend koji dolazi.

MaxiBurn***/* -Program namijenjen svima onima koji vole intenzivan, zabavan i dinamičan trening u kojem se primjenjuju različite vrste i metode treninga, kojima je cilj povećati razinu metaboličke aktivnosti i tako snažno utjecati na smanjenje potkožnog masnog tkiva ne samo tokom već i nakon treninga.Koristeći različite rekvizite ili samo vlastito tijelo, aktivirajući što veći broj mišića ovaj program oduševiti će vas jednostavnošću i učinkovitošću. 

Znoja neće nedostajati, muskulaturu ćete tonizirati, tijelo učvrstiti i svakim treningom osjećati ćete se bolje. Vaše tijelo biti će vam zahvalno.

ZUMBA-Zumba program vježbanja objedinjuje hipnotičke Latino ritmove i plesne pokrete koji vas opčinjavanju i lako ih je pratiti. Cilj Zumbe je vrlo jednostavan, ona vas ne tjera samo na vježbanje, niti na ljubav prema vježbanju,..ma neeee..., Zumba vas tjera da postanete fanatično ovisni o njoj! Plesne koreografije intervalnog treniga gdje se izmjenjuju brži i sporiji ritmovi salse, cumbie, merengea i reggetona, uz trening koji tonizira i izgrađuje tijelo, savršen su izbor za sve one koji vole Latino glazbu, jednostavne koreografije i dobru energiju. Holaaaaaa chicaaaaa.....

KANGOO POWER****/* je zabavan, eksplozivan, visoko motivirajući program dizajniran kao izazov za cijelo tijelo na način da istovremeno gradi snagu mišića i kardio-respiratornu izdržljivost. Svaki je pokret dizajniran da se usredotoči na stabilnost središta tijela, što osigurava uravnotežen trening koji će biti izazovan čak i za vježbače u najboljoj formi. Prednosti: prevencija ozljeda, skraćeno vrijeme oporavka, povećava izdržljivost, jača mišićno-koštani sustav, povećava energiju, pospješuje balans i držanje tijela, poboljšava limfnu cirkulaciju, , podiže gluteus, oblikuje tijelo, pospješuje probavu, gubitak težine, vježbanjem 45-60 min troši se 1000-1500kcal.

BOOTY STRENGTH SESSION - Radi se o treningu koji primarno aktivira mišiće guze, nogu i trupa (jačanjem tih mišića smanjujemo i uklanjamo bolove lumbalnog dijela leđa). Kombinacija visoko intenzivnih i vježba niskog intenziteta. Vjeba se uz pomoć raznih rekvizita. Vježbe su zabavne i zahtjevne, prilagodljive pojedincu.

ACTIVE MORNING - Jutarnji trening za dodatnu energiju i motivaciju u ostatku dana. Trening koji će probuditi vaš živčani sustav, postiči bolji protok kisika i krvi kroz tijelo, ustabiliti vaše hormone, a suma svega toga je ubrzan metabolizam, bolja koncentracija i raspoloženje kroz cijeli dan. Treninzi uključuju rad cijelog tijela kroz vježbe  zagrijavanja, mobilnosti, snage, izdržljivosti i fleksibilnosti.